Rólam

Pongó Judit - Bemutatkozás

Pongó Judit vagyok, eredeti végzettségem gyógytornász. Már középiskolában, szülővárosomban, Cegléden felismertem segítő lényemet, így több oldalú érdeklődésem mellett ezen az úton indultam.

A főiskola után az egri megyei kórház rehabilitációs osztályán dolgoztam féloldali bénult, agyi stroke katasztrófa utáni betegek otthonába való rehabilitációjának keretében.

Majd gyerekeim születése után Polgár városban egészségmegőrző, betegség megelőző csoportokat tartottam, az általános iskolák különböző korosztályában, felnőtt csoportokat vezettem és szülés felkészítő, ill. szülés utána helyreállító tornát tartottam.

Budapestre költözésem után 2002-től a Dévény Annától bővítettem rálátásomat a koraszülöttek terápiájában, amikor ráláttam családok életére. Ekkor kezdődött a családterápiák látványos megjelenése országunkban, keresve a mélyebb összefüggéseket, okokat a jelen élethelyzetekre.

2004-től már ezen módszerek ismeretében nyitottam praxisomat Szentendrén.

További megoldások keresése a keleti gyógyítás fele vitt, melyben megismerkedtem filozófiájukkal és a tudat alatti világ rejtelmeivel, így megoldást találva élethelyzetekre.

Gyógytornász főiskolai hallgatóként ismerkedtem meg az autogén tréninggel, melyet használtam csoportterápiaként munkám során, de ez az út mélyítette el bennem a meditáció, a tudatalatti részek feltárásának kíváncsiságát és lehetőségeit is. Ebben az útkeresésben találtam rá a Like Method módszerre egy grazi kongresszus részvételén. Itt tapasztaltam meg László Anna, - aki Magyarországról származó médium és terapeuta - módszerét magamon, ami gyors és hihetetlen energiákhoz juttatott.

2008-tól használom praxisomban a Like Method terápia lehetőségét mihamarabbi, mély gyógyulás, és elakadások feltárásának és abból való tovább lépésének megoldására.