Like Method módszer

A módszer célja Testi-lelki-szellemi egyensúly. 
Ép testben tiszta tudattal élni.

 Like Method, avagy Life Key Method, az Élet kulcsa módszer.

 A módszer segít, hogy megtaláld önmagad a mindennapokban. Azt az önmagad, aki nyitott szívvel képes élete útján haladni, és mindazt a képességet, amivel született szabadon tudja hasznosítani.

 A mostani életünk nagyon összetett. Életünk több területén, a családban, a munkánkban, magánéletünkben is szükségünk van arra, hogy kiteljesedjünk.

 A meditációs technika segít neked, hogy ezt az utat magadban megtaláld, így aktívan veszel részt a felismerésekben és életed formálásában.

Független, szabad, másoktól nem függő tiszta tudattal döntéseket hozni saját felelősséget vállalni tudók módszere. Önmagunk feltárása és őszinte szembenézés, érzések, traumák feldolgozása, hiányosságok pótlása. Ezek rendezése során a már ismerős élethelyzetben már "újként" tudunk jelen lenni, reagálni. Személyiség fejlesztő módszer.

Ha érezzük, hol vagyunk, hol tartunk, hol állunk az egyes életterületünkön, akkor tudunk tovább lépni. Ebben a felismerésben segít a módszer, és ha életedben elakadást érzel, felismerni jelenleg hol állsz, merre menj tovább saját erőddel, saját döntéseddel.

Ha érezzük a jelent, azt, ami VAN, akkor meg is tudjuk változtatni.

 Terápiák formái:

Egyéni ülés
...

Egyéni ülés

Személyre szabott terápiás idő, ahol felfedezheted önmagad mélyebb rétegeit és megtalálhatod az egyensúlyt a test, lélek és szellem között

Masszázs
...

Masszázs

Meleg olaj- és féldrágakövek gyógyító rezgéseit használó masszázs. Különleges masszázsélmény, amely melegséggel és a természet erejével ölel körbe, hogy felszabadulj a stresszből és feléledjen a tested vitalitása.

Meditáció
...

Meditáció

A belső csend és béke megtapasztalása, amely segít elmélyülni önmagadban, növelni a tudatosságot és stresszmentesen kapcsolódni a jelenhez.

Kurzusok
...

Kurzusok

Hatékony és interaktív tanulási lehetőségek, amelyek által mélyebb megértést szerezhetsz önmagadról, fejlesztheted készségeidet és vezetést kapsz a testi-lelki-szellemi egyensúlyhoz.