Egyéni kezelések

Részletes tájékoztató az egyéni kezelésekről

 Energia közvetítés

60 perc időtartam

Harmonizálja és erősíti a testet, lelket, szellemet, úgymint kiegyenlít, aktivizál, a csakrák kiegyenlítésén keresztül. Így az energia torlódásokat - és blokkokat feloldja.

 Túlvilági kapcsolat

60 perc időtartam

Hozzátartozó elvesztésekor, az érzelmileg közelálló személy megbízásából, segítséget tudunk adni a halottal egy közvetlen kapcsolat létesítéséhez.

 Visszautazás

60-120 perc időtartam

Visszatekintés a múlt életekbe, segít egy régebbi viselkedés szerkezetet megismerni és ezeket a mintákat a jelenlegi életben átváltoztatni. Ezeken a gyakorlatokon keresztül a negatív minták kitisztulnak. Segít kilépni a pillanatnyi élethelyzetből, és tovább lépni.

  Trauma-Terápia

60 perc időtartam

Traumát okozhat pl. baleset, operáció, szülés, születés vagy lelki-pszichés sérülés, a szexuális határok átlépése.

Kezelésen keresztül - a központi idegrendszer óvatosan,-  ezektől a traumáktól tehermentesíti a szervezetet és egy harmonikus energia egyensúlyt hoz létre. A trauma feldolgozódik, a testi, lelki sebek begyógyulnak.

 Gyógymasszázs Olajokkal és drágakő szívekkel

60 - 120 perc időtartam

Masszázzsal, a meleg olajokkal és a kövekkel, a test, szellem, és a lélek kitisztul.  A csakratisztítás által a blokkok feloldódnak úgy, hogy az ember épnek, egészségesnek érzi magát. Ez a finom érintésen alapuló masszázs közben nagyon mély érzések jönnek fel és tisztulnak ki, tehermentesítve a szervezetet a régi testi, lelki fájdalmaitól. Blokkolt energiapályák nyílnak meg, így gyorsítva fel a gyógyulás idejét.

 A fenti kezelésekre időpont egyeztetés Pongó Juditnál 06 30 6581533

 

 

Eseménynaptár

Get more Joomla!® Templates and Joomla!® Forms From Crosstec