Bemutatkozás

Like Method / Kulcs az életedhez

            Like Method® = Life Key Method®

Mentális, emocionális és szellemi edzés, feldolgozatlan lelki és fizikai traumák (operációk, szexuális határok átlépése, születési sérülések stb.) feloldása.

 

 

 

László Anna

médium - gyógyító - művész
 
 
Köszöntés

 

Én vagyok, ki vagyok én? Valóban úgy élsz Te, aki vagy?

 A tenger sok vízcseppből áll, a sok kis vízcseppből lesz a tenger. Mindenki része az egésznek, mindenki fontos külön-külön is az egészben. Mindenkinek meg van az oka, hogy miért van itt. Semmi se véletlen, amivel mi találkozunk. A „szerencse“ csak egy szó arra, amit még nem ismertünk fel, mert az mindig ok-okozati összefüggés.                 

A mostani életed, nagyon összetett. Életed több területén (családban, a munkádban, magánéletedben) szükséged van arra, hogy kiteljesedj. Segítek neked ezt az utat magadban megtalálni.

 A segítséget kérő embereket segítem saját érzelmi, mentális és szellemi útjukra találni úgy, hogy gyakorlatokon keresztül magukat megismerik, és így jutnak önálló döntésre saját életükben. Az emberek aktívan vesznek részt életük, sorsuk formálásában.

 1990 óta kísérem és segítem az embereket belső és külső gyakorlatok, kezelések által különböző fizikai és lelki témában. Több éve dolgozom orvosokkal együtt. A gyerekkorom óta meglévő tisztánlátásomat, túlvilági kontaktusomat, kommunikációmat a szellemvilággal, a transzot integrálom képzéseimben, meditációimban. Képességemmel és szakmai ismereteimmel tudom az embereket egészben látni.

Most lehetőségem van teljes körű intenzív tanfolyamokkal és előadásokkal a tudásomat tovább adni.

Terápiás tevékenységem kiegészítéseként ékszereket készítek. Tiffany energiaképeket és fény tárgyakat alkotok üvegből.

 Végzettségeim: pszichológia, természetgyógyász, traumaterapeuta, kranioszakrál terapeuta, reinkarnációs terapeuta, különféle masszázstechnikák segítségével, ill. velem született parapszichológiai képességekkel segítem Svájcban, Németországban, Ausztriában a hozzám fordulókat.

 2010. júliusától Magyarországon is elkezdődött  a Like Method®, ami egy új, hatékony gyógyító technika. A paraszimpatikus és a vegetatív idegrendszeren keresztül óvatosan, a traumás stressztől szabadul fel az ember. (pl. baleset, operáció, szexuális határok átlépésekor keletkezett trauma, születési trauma, lelki traumák, fájdalmak).

 http://www.anna-laszlo.com/

 

Pongó Judit

gyógyító - terapeuta

 

 Bemutatkozom

 

1990-ben végeztem gyógytornászként, majd az egri rehabilitációs osztályon dolgoztam felnőttekkel. Később egy kisváros életében egészségmegőrző, megelőzést célzó órákat tartottam az óvodáskortól nyugdíjas korig. Majd tizenegy évnyi kereskedés, és gyermekeim felnevelése után az élet vissza vezetett a gyógyításhoz.

Dévény módszerrel segítettem a gyermekek mozgásfejlődését, majd a tibeti gyógyítás és tanítások útján jutottam el László Annához.

Módszerét megismerve és kezeléseimben alkalmazva mélyre ható gyógyulásokat tapasztaltam meg.

 László Anna számomra is újabb ajtókat nyitott ki a világ és önmagam teljesebb megismerésére. Így kezdtem el festészettel is foglalkozni:

pjudit-art.hu

Mindezen tudással,
masszázs technikákkal, saját tapasztalattal és László Anna gyakorlataival segítem a hozzám fordulókat önmaguk megismerésében, életútjuk megtalálásában, a régmúlt elengedésében, lelki és fizikai traumák feloldásában, hogy testi, lelki, szellemi egészségüket visszanyerve teljesen a jelenben tudjanak élni, megérkezni.

Célunk a jelenben levés,  ahol a koncentráció teljes mértékben a "most"-ban van. Legyen az gyerek vagy felnőtt. A teljes koncentráció lerövidíti az adott dologra szánt időt, így hatékonyabban, tudatosabban, pontosabban, rövidebb idő alatt képes az ember feladatait elvégezni.

A jelenlegi élethelyzetek felismerésével az ember új döntéseket képes hozni.

Baleset, operáció, szexuális határok átlépésekor keletkezett traumák, születési és lelki traumák, fájdalmak minél gyorsabb kezelése segít helyreállítani a belső harmóniát és az egyensúlyt.

Bázis I. modulok az én vezetésemmel indulnak.

Bejelentkezés, időpont egyeztetés:

0630 658 1533

 

 

 

Eseménynaptár

Get more Joomla!® Templates and Joomla!® Forms From Crosstec